Küçük Gelin Devran (Ufuk Şen) Kimdir Biyografi Hayatı

Küçük Gelin Devran (Ufuk Şen) Kimdir Biyografi Hayatı
Dizinin en beğenilen karakterlerinden birisi olan Ufuk Şen ve resimleri hakkında wikipedia bilgilerine ve oynadığı diziler filmler hakkında bilgi edinebilirsiniz. (Ufuk Şen boyu, kilosu, kimle birlikte, sevgilisi kim vb..)

1997 yılında Bursa Tophane Endüstri Meslek Lisesi’nden, 2004 yılında da Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu.

Anasının gözü. Kafa cin gibi ama hep hinliğe çalışıyor. Her durumdan kendine bir fayda çıkartıyor. Azad’ı kendine rakip bilir. O yüzden de sık sık ninesi ve babası gözünde onu küçük düşürmeye, yanıltmaya çalışır. Amacı Azad’ı saf dışı bırakıp babasından sonra aşiretin reisliğinin kendisine verilmesidir. Behiye’nin gerçek oğlu olmadığını öğrenince bu sırrın korunmasında en büyük savunucu olur. Hatta bu uğurda kendi kanından olan babasının hayatına kast edecek kadar ileri gider. Babası yıllar sonra bir gün gelip pat diye Fatma’nın karşısına çıkar. Gerçeği Kadim’e söylemekle tehdit ederek para ister. Fatma şaşkın, çaresiz, Behiye’ye durumu anlatır. Behiye’nin canı çok sıkılır. Üç beş verir. Ama Hamido’nun duru yoktur. İş büyür. Behiye para bulmakta zorlanır. Kadim sorgulamaya başlamıştır. Behiye ve Fatma’nın durum üzerinde tartıştıkları bir sıra Devran olayı öğrenir. Fatma’nın beklentisi aksine, gelip boynuna anne diye sarılacağına Hamido’yu haklamak için gönüllü olur.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum