Küçük Gelin Fatma (Devrim Atmaca) Kimdir Biyografi Hayatı

Küçük Gelin Fatma (Devrim Atmaca) Kimdir Biyografi Hayatı
Dizinin en beğenilen karakterlerinden birisi olan Devrim Atmaca ve resimleri hakkında wikipedia bilgilerine ve oynadığı diziler filmler hakkında bilgi edinebilirsiniz. (Devrim Atmaca boyu, kilosu, kimle birlikte, sevgilisi kim vb..)

Doğum Tarihi 16 Kasım 1970
Doğum Yeri Ankara
Eğitim Durumu A.Ü.Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü

Ezik, saf, çok iyi niyetli, gariban bir kadındır. Hamido tarafından iğfal edilmiş, sonra da seni alacağım merak etme deyince kimseye bir şey diyememiştir. Ama Hamido onu almaya gelmemiştir. Bir arkadaşıyla haber göndermiş, haksız yere hapse düştüğünü söylemiştir. Çıkınca ilk iş gelip Fatma’yı alacaktır. Fatma beklemeye başlar. Ama karnı beklemez. Hamile kalmıştır. Fatma ne yapacağını şaşırır. Bir üvey amcasından başka kimi kimsesi yoktur. İyi ki de yoktur. Olsa yaşatmazlar zaten onu. Bu sırada Behiye çıkar karşısına. Allah ondan razı olsundur. Hayatını kurtarmıştır. O olmazsa şimdi kendi de, biricik oğlu Devran da yaşamıyor olacaktı. Behiye öyle iyidir, öyle iyidir ki… Oğlunu alıp kendini atmamış, oğluna bakıcılık yaptırıp eline de üç beş kuruş para vermiştir. Fatma ne evlat hasreti çekmiş, ne namussuz sıfatı almış, ne de açıkta kalmıştır. Behiye Hanım’ın hakkını ne yapsa ödeyemez.

1
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum