Küçük Gelin Melek (Gözde Mukavelat) Kimdir Biyografi Hayatı

Küçük Gelin Melek (Gözde Mukavelat) Kimdir Biyografi Hayatı
Dizinin en beğenilen karakterlerinden birisi olan Gözde Mukavelat ve resimleri hakkında wikipedia bilgilerine ve oynadığı diziler filmler hakkında bilgi edinebilirsiniz. (Gözde Mukavelat boyu, kilosu, kimle birlikte, sevgilisi kim vb..)

Gözde Mukavelat; (Doğum tarihi 9 Eylül 1977 Kocaeli) Oyuncu

Kocaelinde dünyaya gelen güzel olyuncu 36 yaşında olmasına rağmen düzgün fiziği ve yüzüyle yaşını pek göstermiyor. Modern Dans eğitimi almıştır. Bir çok dizi ve reklam filminde rol almıştır. Asıl ün kazanması 2007 yılında Fox tv ekranlarında yayınlanan Arka Sıradakiler isimli dizidir. Oyuncu bu dizide bir lise öğrencisi olan Büşra karakterini canlandırmıştır. Aslında bundan önce ve sonrasında bir çok dizide rol almıştır fakat tanındığı ve sevildiği dizi Arka Sıradakiler dizisidir. Şimdilerde ise Samanyolu Tv’de yayına girmeye hazırlanan Küçük Gelin isimli dizide baş rol oynayacak.

Gözde Mukavelat Oynadığı Diziler

- 2004 – Avrupa Yakası – (Ela)
- 2006 – Yalancı Yarim – (Berrak Hemşire)
- 2006 – Doktorlar – (Deniz Deren)
- 2007 – Arka Sıradakiler (Büşra)
- 2009 – Unutulmaz (Nisa)
- 2009 – Çılgın Kanal
- 2013 – Küçük Gelin

1
0
1
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.