Kültür hazinemizin en önemli ve edebî unsurlarından biri olan türkülerimiz, geçmişi aydınlatarak millete ait geleneği geleceğe

Kültür hazinemizin en önemli ve edebî unsurlarından biri olan türkülerimiz, geçmişi aydınlatarak millete ait geleneği geleceğe
Kültür hazinemizin en önemli ve edebî unsurlarından biri olan türkülerimiz, geçmişi aydınlatarak millete ait geleneği geleceğe aktarmada nasıl bir görev üstlenir konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Kültür hazinemizin en önemli ve edebî unsurlarından biri olan türkülerimiz, geçmişi aydınlatarak millete ait geleneği geleceğe aktarmada nasıl bir görev üstlenir? Düşüncelerinizi sözlü olarak ifade ediniz.

Ödev cevabı kısaca : Türküler, kültürümüzün önemli unsurlarından biri olarak geçmişin hikayelerini, gelenekleri ve değerleri geleceğe taşır. Dilin gücünü kullanarak toplumsal olayları yansıtarak, kültürel çeşitliliği koruyarak, milletimizin ortak hafızasını oluşturur ve gelecek nesillere aktarır.

0
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.