Kurabiye hamuruna kolaylıkla şekil verebiliriz, ama bir ağaç parçasına şekil vermek o kadar kolay olmayabilir

Kurabiye hamuruna kolaylıkla şekil verebiliriz, ama bir ağaç parçasına şekil vermek o kadar kolay olmayabilir
Kurabiye hamuruna kolaylıkla şekil verebiliriz, ama bir ağaç parçasına şekil vermek o kadar kolay olmayabilir, bunun nedeni nedir konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Kurabiye hamuruna kolaylıkla şekil verebiliriz. Ama bir ağaç parçasına şekil vermek o kadar kolay olmayabilir. Bunun nedeni nedir? Düşünelim.

Ödev cevabı kısaca : Kurabiye hamuru esnek ve kolayca şekil verilebilen bir malzemedir. Hamurun içindeki malzemelerin özellikleri, hamurun bu şekilde davranmasına olanak tanır. Ancak bir ağaç parçası çok daha sert ve dayanıklıdır. Ağaç, kurabiye hamurundan farklı bir yapıya sahiptir ve doğal olarak şekil vermek daha zordur. Ağaç işçiliği için özel aletler ve yetenekler gereklidir. Bu nedenle ağaç parçasına şekil vermek, kurabiye hamuruna şekil vermekten daha zor olabilir.

260
5
1
1
1
14
72
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.