Kur’an-ı Kerim’i güzel okuyan birini dinlediğinizde neler hissediyorsunuz

Kur’an-ı Kerim’i güzel okuyan birini dinlediğinizde neler hissediyorsunuz
Güzel bir sesle okunan Kur’an’ı dinlediğinizde neler hissedersiniz, Kur’an-ı Kerim’i kurallarına uygun, güzel okuyan birini dinlediğinizde neler hissediyorsunuz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Bunun tarif edilemez bir duygusu vardır. İnsan böyle bir durumda duygularını ifade edemez. Duyguları en doruk noktasındadır. Mutluluk, huzur ve bir rahatlama duyar. Kur'an öyle bir nimettir ki insana huzur verir. Allah'ı anmamızı sağlar. Dinimizi öğrenmemizi sağlar. Kişinin en büyük nimetleri arasında yer alır. Kur'an okunurken tüyler diken diken olur. İnsan o noktaya odaklanır. Bir an ölümü düşünebilir. Çünkü ölüm hayatın gerçeğidir.

Kur’ân-ı Kerim’i okuyanın sesini işittiğinizde, kendisinin Allah’tan korktuğu kanaatine vardığınız adam, şüphesiz Kuran’ı en güzel sesle okuyanlardandır .

4
4
61
3
3
10
3
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
2 Yorum