Kureyşlilerin yerinde olsaydınız Peygamber Efendimiz'in (s.a.v.) konuşması sonrası neler hissedebileceğiniz

Kureyşlilerin yerinde olsaydınız Peygamber Efendimiz'in (s.a.v.) konuşması sonrası neler hissedebileceğiniz
Kureyşlilerin yerinde olsaydınız Peygamber Efendimiz'in (s.a.v.) konuşması sonrası nelerhissedebileceğinizi kısaca yazınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Kureyşlilerin yerinde olsaydınız Peygamber Efendimiz'in (s.a.v.) konuşması sonrası neler hissedebileceğinizi aşağıdaki boşluğa kısaca yazınız.

Ödev cevabı kısaca : Kureyşlilerin yerinde olsaydım, Peygamber Efendimiz'in (s.a.v.) bu affediciliği karşısında büyük bir şaşkınlık ve minnet duyardım. Aynı zamanda utancımızdan dolayı da içimiz burkardı. O, bize kin gütmeden, affedici bir şekilde yaklaşarak merhametini gösterdi. Bu durumda kendimizi çok küçük ve yanılmış hissederdik.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.