LCWaikiki Çalışma Saatleri

LCWaikiki Çalışma Saatleri
Lcwaikiki orta gelirli vatandaşımızın daima dostu olan bir tekstil mağazasıdır. Çalışma saatlerini yazmadan önce, daha önce çalışma şartlarını da incelediğimizi hatırlatmak isterim. Lcwaikiki sabah kaçta açılıyor, Lcwaikiki akşam kaçta kapanıyor?

Lcw'nın çalışma saatleri illere göre farklılık gösterse de, genel de saatler hemen hemen aynıdır diyebiliriz. Lcw sabah saat 10:00 da açılıp akşam 22:00 kapanmaktadır. Mağazalar pazar günü de açıktır.

Açılış-Kapanış/Çalışma Saatleri 2023 yılı için de geçerlidir. Herhangi bir değişiklik yoktur. Pazar Günleri 10:00 da açılıp, akşam 22:00 da kapanmaktadır.

LCW Arife Günü ve Bayram Çalışma Saatleri

LCW ülkemiz de her bütçeden geliri olana hitap eden nadir giyim perakendecilerinden biridir. Firma her çalışma şartları hem de,vizyon olarak öncü bir firmadır. LCW'nin Ramazan ve Kurban Bayramı dahil olmak üzere Arife günleri açık-kapalı ve çalışma saatlerini yazımız da bulabilirsiniz. Tıklayınız

LCW Arife Günleri Çalışma Saatleri

Arife günü LCW sabah 10:00 da açılır ve akşam genel de 01:00'a kadar açık kalır. AVM içinde olan Mağazalar 10:00 da açılıp, akşam 22:00 da kapanmaktadır.

Mağaza mağaza çalışma saatleri için tıklayınız

LCW Ramazan Ve Kurban Bayramı Çalışma Saatleri

İki dini bayramda da mağazalar kapalı değildir, lakin çalışma saatinde değişiklikler olmaktadır. Zira bayram günlerinin tamamı boyunca mağazalar Öğlen 13:00 da açılıp, akşam 22:00 da kapanmaktadır. AVM içinde bulunan mağazaların açılışı 14:00 olabilmektedir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.