Lise Boş Kontenjan ve Taban Puanlar Açıklandı!

Lise Boş Kontenjan ve Taban Puanlar Açıklandı!
Milli Eğitim Bakanlığı'nın, 2013 Yılı Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi (OGES) Kontenjan ve Tercih Listeleri e-okul üzerinden erişime açıldı. Bakanlıktaki bir yetkiliyle yaptığımız görüşmede okul puanları ve kontenjan bilgilerinin şu an itibariyle e-o

2013 SBS Tercih ve Yerleştirme e-Kılavuzu’nun yayınlanmasının ardından tercih yapacak adaylar, okul taban puanları ve kontenjan bilgilerine e-okul üzerinden ulaşabilir.

Okulların taban puanları ve kontenjanlarına ulaşmak isteyen adaylar e-okul sayfasına giriş yaptıktan sonra sayfanın sol tarafındaki “2013 Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi (OGES) Tercih Listeleri için tıklayınız...” linkinden okulların il ve ilçelere göre listelerine ulaşabilecek.
Okulların taban puanı ve kontenjanları için TIKLAYIN!

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.