Lise Taban Puanları ( Lise Okul Kontenjanları ve YEP Yüzdelik Dili)

Lise Taban Puanları ( Lise Okul Kontenjanları ve YEP Yüzdelik Dili)
Lise Taban Puanları (Türkiye Geneli Lise Okul Kontenjanları ve YEP Yüzdelik Dilimleri). 2014 TEOG (YEP) sonuçları açıklandı.2014 Lise Kontenjanları - 2014 Liselerin Taban ve Tavan Puanları, 2014 Lise Kontenjanları - 2014 Liseler Taban ve Tavan Puanları -

Lise Taban Puanları (Türkiye Geneli Lise Okul Kontenjanları ve YEP Yüzdelik Dilimleri) 2014 TEOG (YEP) sonuçları açıklandı.Teog Lise Kontenjanları - Liselerin Taban Ve Tavan Puanları Neler, 2014 Fen Liseli Taban Puanları açıklandı mı, 2014 TEOG Anadolu Lisesi Taban Ve Tavan Puanları Teog Lise Kontenjanları.2014 Liselerin Taban Ve Tavan Puanları Toeg Lise Kontenjanları Yep Puanları açıklandı mı, 2014 MEB TEOG Tercihleri Başladı mı? 2014 Liselerin Taban Ve Tavan Puanları Nelerdir, 2014 Fen Liseli Taban Puanları açıklandı mı, 2014 TEOG Anadolu Lisesi Taban Ve Tavan Puanları Teog Lise Kontenjanları ve YEP Puanları Listesi 2014 e-okul.meb.gov.tr öğrenilebilir. YEP Puanları Teog Kontenjanları Tercih İşlemleri, Teog Yerleştirme Puanları (TeogYep Puanları) için haberimizin devamını okuyunuz. 2014 lise kontenjanları ne zaman açıklanacak sorunun yanıtı, Teog Kontenjanları ve Yep Puanları burada...

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi olan TEOG sınavının bugün 7 temmuz açıklanması bekleniyor. Sınav sonuçlarının ilanında yaşanılan gecikmenin TEOG hakkında verilen mahkeme kararı olarak gösteriliyor.

Kasım 2013’te gerçekleştirilen TEOG sınavlarında toplam 4 sorunun iptal olması ve velilerin bu durumdan dolayı mahkemeye yaptıkları itirazlar neticesinde sınav sonuçlarının hesaplanmasında yaşanılan değişik TEOG sistemini aksattı.

Öğrenciler TEOG tercih dönemi yaklaşırken Yerleştirme Esas Puanlarını beklerken bir yandan da bulundukları illerin liselerine ait taban puanları araştırıyorlar. Sizler için sitemiz editörleri tüm şehirlerin taban puanlarını bir araya getirdi.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.