M. İhsan Arslan Vakfı 2016-2017 Burs Başvurusu Başladı!

M. İhsan Arslan Vakfı 2016-2017 Burs Başvurusu Başladı!
Her yıl olduğu gibi M.İHSANARSLAN Vakfı başarılı ve maddi desteğe ihtiyacı olan Lisans ve Lisansüstü öğrencilerinebu Eğitim ve Öğretim yılında da karşılıksız burs verecektir.

Başvuru yapacak öğrenciler Burs Başvuru Formunu, istenen belgelerle birlikte vakıf adresine elden teslim edecek veya posta yoluyla göndereceklerdir.  Belirtilen süre içerisinde vakıfa eksiksiz, doğru bilgilerle ve istenen yerde fotoğraf yapıştırarak yapılan başvurulardan seçilen burs verilecek öğrenciler, vakıf tarafından duyurulacaktır.

İhsan Arslan Vakfı Bursu

  1. Burs Başvuru Formu (Başvuru Formu sitemizden indirilecek, bilgisayar ortamında doldurulup çıktısı alınacak ve resim yapıştırılarak istenen diğer belgelerle birlikte vakıfa elden teslim edilecek veya posta yoluyla gönderilecektir.)
  2. Nüfus cüzdan fotokopisi
  3. Nüfus kayıt örneği (Vukuatlı)
  4. Öğrenci belgesi
  5. Transkript (Hazırlık ve 1.sınıf öğrencileri hariç)
  6. Aile gelir durumunu gösteren belgeler
  7. Türkiye İş Bankası hesap numarası
  8. Herhangi bir gelirinin olmadığını belirten belge(SGK’dan alınacaktır-Lisansüstü öğrencileri için)
  9. Adli sicil kaydı (Sabıka kaydı)

Adres: Kazım Özalp Mah. Koza Sok. No: 35/2 Gaziosmanpaşa Çankaya/ANKARA

Son Başvuru Tarihi Ne Zaman : 24 Eylül 2016

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.