Macahel Vakfı 2016-2017 Burs Başvuruları

Macahel Vakfı 2016-2017 Burs Başvuruları
Macahel Vakfının en önemli faaliyetlerinden biri yüksek öğrenim gören öğrencilere sağladığı karşılıksız burs ve eğitim yardımı hizmetidir.

Vakfın kuruluşundan bugüne kadar her geçen yıl imkanları zorlayarak hem burs verilen öğrenci adedini hem de burs miktarını artırma gayreti içindedir. Yönetim Kurulu, öğrencilere verilecek burslara kaynak temin etmek için çeşitli faaliyetler tertip etmektedir. Bu faaliyetlerin başında, kermes, yemekli geceler, konser, piknik gibi faaliyetlerdir.

Burs için en büyük kaynak ise gönüllü kişi ve kurumlardan sağlanan burs şartıyla yapılan bağışlardan oluşmaktadır. Burs işlemleri kurumsal bir yapı içinde 11.01.2009 tarih ve 02 sayılı Burs Yönetmeliğine göre Burs Komisyonu yardımıyla Yönetim Kurulu tarafından yürütülmektedir.

Vakfımızdan Burs almak isteyen öğrencilerden Burs Yönetmeliği esas olmak üzere asgari aşağıdaki bilgi ve belgeler istenir. Vakıf,  Burs ve eğitim yardımları dışında Burs Yönetmeliğindeki şartlara haiz öğrencilere; Başarı Bursları ve Üstün Başarı Ödülleri de vermektedir.

BAŞVURU YERİ VE ZAMANI

Başvuru Yeri        : Gerekli evraklar, taranarak e-posta ekinde  burs@macahel.org.tr  adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Başvuru Zamanı  :  Her Öğretim yılında 1 Eylül -15 Ekim tarihleri arasında yapılır.

Not  : Bu yıl için, alternatif olarak Posta ve faks ile aşağıdaki irtibat bilgilerine gönderilebilir.

A d r e s:

İbrahim T. YILDIZ (Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi)
Oruç Reis Mah. Tekstilkent Sitesi A18 Blok No:10-L310
Esenler / İSTANBUL
Tel  :  0530 201 54 59
Fax : 0212 634 27 30 

BAŞVURU  ŞARTLARI

1. Ailesinin Artvin Camili (Macahel) Yöresi kütüğüne kayıtlı olması, anne veya babasının Artvin Camili (Macahel) Yöresi kütüğüne kayıtlı olması ya da mensup olması,

2. Üniversitelerin Örgün Öğretim yapan (açık öğretim hariç) on lisans, lisans ve lisansüstü programlarını kazanıp kaydını yaptırması veya okula devam etmesi,

3. Okumak için mali durumunun yetersiz olması,

4. Gelir getirici bir işte çalışıyor olmaması,

5. Üniversiteyi devam eden öğrencilerin başarılı olması,

6. Toplumu rahatsız edecek, Vakıf amaçlarıyla bağdaşmayan kotu davranış ve alışkanlıklara sahip olmaması,

BAŞVURU SAHİBİNDEN İSTENEN BELGELER

Burs almak için bu yıl ilk defa başvuracak öğrenciler ve halihazırda öğrenciliği devam edip tekrar burs için başvuracak olanlar aşağıdaki belgeleri hazırlayıp Vakfımıza ulaştıracaklardır.
1. Burs Talep Dilekçesi,
2. Burs Başvuru Formu,
3. Öğrenci belgesi,
4. Bir adet vesikalık fotoğraf,
5. Nüfus Cüzdanı fotokopisi,
6. Transkript (not çizelgesi) veya başarı belgesi (ara sınıf öğrencileri için)

Burs Talep Dilekçesi için tıklayınız..

Burs Başvuru Formu için tıklayınız..

Gerekli evraklar, taranarak e-posta ekinde burs@macahel.org.tr  adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Not:

1-Müracaatların vakıf bütçesinin üzerinde olması halinde maddi durumu zayıf olanlarla iyi üniversitede okuyanlar ve başarılı olanlara öncelik verilir.

2-Müracaat süresi dışındaki talepler değerlendirmeye alınmayacaktır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.