Madde sürekli miydi, bir madde nereye kadar bölünebilirdi, görünmez bir parçacığa ulaşılıncaya kadar bölünebilir miydi

Madde sürekli miydi, bir madde nereye kadar bölünebilirdi, görünmez bir parçacığa ulaşılıncaya kadar bölünebilir miydi
Madde sürekli miydi, bir madde nereye kadar bölünebilirdi, görünmez bir parçacığa ulaşılıncaya kadar bölünebilir miydi konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Madde sürekli miydi, bir madde nereye kadar bölünebilirdi, görünmez bir parçacığa ulaşılıncaya kadar bölünebilir miydi

Ödev cevabı kısaca : Maddenin temel yapısı konusundaki bilgiler tarihsel olarak gelişmiştir. Antik dönemlerde "atom" denilen kesilemez birimler olarak düşünülse de, modern bilim atomların da altında temel parçacıkların olduğunu göstermiştir. Günümüzde maddenin ne kadar bölünebileceği, temel parçacıklara kadar inceleme yapabilen parçacık fiziği ile sınırlanır.

2
2
1
1
1
1
5
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.