Mağazalar AVM'ler Bayramda kaçta açılıyor

Mağazalar AVM'ler Bayramda kaçta açılıyor
Bayram alışverişi için mağzalar gece kaça kadar açık olacaklar. AVM'ler bugün kaça kadar açıklar. LC Waikiki De Facto, Koton, Mavi, LTB, Colins, Mağzaları Bayram'a kadar gece kaça kadar açık olacaklar. Tüm sorularınızın cevabını buradan bulabilirsiniz.

Ramazan Bayramı'nın ilk günü 21 Nisan Cuma itibarıyla başlayacak. Ramazan Bayramı sebebiyle pek çok kurum ve kuruluşun resmi tatil olması AVM'lerin açık olup olmadığı sorusunu gündeme getirdi. Peki, arefe günü ve bayramda AVM'ler açık mı, alışveriş merkezleri bayramda çalışıyor mu? İşte, konuyla ilgili merak edilenler...

Arefe Günü Ve Bayramda Alışveriş Merkezleri Açık Mı

Tatillerini alışveriş merkezinde geçirmek isteyen kişiler AVM'lerin açık olup olmadığını sorguluyor. Geçtiğimiz bayramlarda alışveriş merkezlerinin çalışma günlerinde değişiklik olmadığı için, aksi açıklanmadığı sürece bu yıl da AVM'ler faaliyette olacak.

Ancak Ramazan Bayramı'nın ilk günü bazı AVM'ler saat 12.00 ya da 13.00'te açılacak. Bu nedenle AVM ziyaretlerinizden önce en doğru açılış ve kapanış saatlerini öğrenmek için gideceğiniz mağazayı veya AVM'yi arayabilirsiniz.

121
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.