Makbul Kuruyemiş Çalışma Saatleri

Makbul Kuruyemiş Çalışma Saatleri
MAKBUL, modern teknoloji ve geleneksel üretimi başarıyla harmanlayarak zengin kuru gıda çeşitlerini tüketicilerinin beğenisine sunan ülkemizin sektördeki önde gelen firmaları arasında yer almaktadır.

Makbul Kuruyemiş çalışma saatleri

Makbul sabah saat 09:30'da açılıyor akşam ise saat 21:30'da kapanıyor.

Makbul mağazalarına ve adreslerine buradan ulaşabilirsiniz. Tıklayınız (20 Ocak 2022 tarihi itibari ile 233 şubesi bulunmaktadır.)

Makbul iş başvuru formu için tıklayınız

Makbul Kuruyemiş Kurban Bayramı çalışma saatleri

Makbul Kuruyemiş Kurban Bayramının 1. günü kapalıdır. 2. günü saat 13:00'de açılmaktadır.

28 Haziran 2023 Çarşamba Bayramın 1. günü kapalıdır.
29 Haziran 2023 Perşembe Bayramın 2. günü saat 13:00'de açılmaktadır.
30 Haziran 2023 Cuma Bayramın 3. günü saat 09:30- 21:30 arası çalışmaktadır.
1 Temmuz 2023 Cumartesi Bayramın 4. günü saat 09:30- 21:30 arası çalışmaktadır.

1950’li yıllarından bu yana gıda sektörünün çeşitli alanlarında faaliyet gösteren aile, 2 Haziran 2012 tarihinde MAKBUL markası adı altında ilk mağazasını açarak ve kuru gıda sektörüne getirdiği yeniliklerle hizmet kalitesini geliştirerek, ‘‘Aynı Tat Uygun Fiyat ’’ anlayışıyla hizmet vermeye devam etmektedir.

‘‘Aynı Tat Uygun Fiyat’’ tescilli sloganıyla ticari faaliyetini her gün daha değerli hale getiren MAKBUL temel prensip olarak benimsediği; fiyatta, kalitede ve hizmette yüzde yüz müşteri memnuniyeti ilkesiyle ürünleri en iyi fiyat ve en yüksek kaliteyle müşterilerine sunmaktadır.

Üretici seçiminde hassas, çevreye ve insana karşı son derece duyarlı, hammadde seçiminde ise insan sağlığını gözeten öncelikli yerli girdiler kullanarak ülke ekonomisine katkıda bulunan firmamız, gittikçe gelişen satış, pazarlama ve dağıtım ağı ile geleneksel lezzetlerini yerli ve yabancı tüketiciler ile buluşturmaktadır.

Kendi alanında discount (indirim) felsefesiyle ihtisas mağazacılık yapan MAKBUL, önce Türkiye’de bölgesel, sonra Türkiye’de lider ve en sonunda dünyada bölgesel lider olma yolunda gerek müşterileri, gerek tedarikçileri ve tüm çalışanları ile kurduğu sağlam ilişkileriyle hedefine doğru emin adımlarla yoluna devam etmektedir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ
Telefon : 0 212 659 08 69 (pbx)
Adres: Osman Gazi Mah. 3125 Sok. No. 14-16/1, Esenyurt, İstanbul. (Hadımköy Yolu Üzeri).
E-mail : makbulsizin@makbul.com.tr

1032
6
118
1
2
1
7
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.