Malatya Turgut Özal Üniversitesi Akademik Takvimi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Akademik Takvimi
2021-2022 Malatya Turgut Özal Üniversitesi akademik takvimi, sınav tarihleri, Turgut Özal Üniversitesi ne zaman açılacak detaylar haberimizde...

MALATYA TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ 2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ (Lisans- Önlisans)

Güz yarıyılı dersleri 13 Eylülde başlayacak ve 24 Aralık tarihinde sona erecektir. Ara sınavlar 6-11 Kasım tarihlerinde yapılacak. Güz yarıyıl sonu sınavları 27 Aralık tarihinde başlayacak ve 9 Ocak tarihinde sona erecektir. Bütünleme sınavları 17-22 Ocak tarihlerinde yapılacaktır. Tek ders sınavları ise 27-28 Ocak tarihlerinde yapılacaktır.

Bahar yarıyılı dersleri 7 Şubatta başlayacak ve 20 Mayıs tarihinde sona erecektir. Ara sınavlar 2-10 Nisan tarihlerinde yapılacak. Güz yarıyıl sonu sınavları 23 Mayıs tarihinde başlayacak ve 5 Haziran tarihinde sona erecektir. Bütünleme sınavları 13-18 Haziran tarihlerinde yapılacaktır. Tek ders sınavları ise 23-24 Haziran tarihlerinde yapılacaktır.

Önemli Not: Detaylı ve güncel akademik takvime üniversitenin sayfasından ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

Etiketler :
2
3
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.