MEB SBS 2013 Tercih yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

MEB SBS 2013 Tercih yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?
SBS Tercih maratonu sona erdi.Öğrencilerin şimdi merak ettikleri konu tercih sonuçları ne zaman açıklanacak.

SBS Tercih maratonu sona erdi.Öğrencilerin şimdi merak ettikleri konu tercih sonuçları ne zaman açıklanacak..

2013 SBS maratonunda en çok merak edilen konu geldi çattı.Tercih sonuçları acaba nereye hangi okula yerleştiğim sorusu. SBS tercih maratonu derken şimdi en çok merak edilen konu nereye yerleştirildiğim konusu gündemde. Peki tercih sonuçları ne zaman açıklanacak veya ne zaman açıklanabilir ?

OYP ile öğrenci alan okulların yerleştirme sonuçları 6 Ağustos 2013 tarihinde ilan edilecek. Yerleştirme sonuçları açıklandığında tercihlerinden birini asıl olarak kazanan öğrenci, 12-16 Ağustos tarihlerinde saat 17:00’ye kadar asıl olarak yerleştirildiği okula giderek kaydını yaptırabilecek.

Asıl listeden kayıt hakkı kazanan öğrenciler 12-16 Ağustos tarihlerinde kayıt yaptırmamaları durumda bu haklarını kaybedecek.

SBS Yerleştirme Sonuçları Sayfası için Tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.