MEB şube müdürlüğü sınav sonuçları açıklandı

MEB şube müdürlüğü sınav sonuçları açıklandı
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Taşra Teşkilatı Şube Müdürlüğü Görevde Yükselme Sözlü Sınavı sonuçlarını açıkladı.

Şube müdürlüğü sözlü sınav sonuçları 07.03.2014 günü Bakanlığımız İnternet sitesinden açıklanmış olup adaylar sonuçlara MEBBİS Kişisel Bilgiler Modülü üzerinden ulaşabileceklerdir.


SONUÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ


Yönetmelik gereği sözlü sınav sonuçlarına itiraz süresi 5 (beş) iş günüdür. Bu süre 10.03.2014 günü başlayıp 14.03.2014 günü bitecektir. Yapılan itirazlar 10 (on) iş günü içinde karara bağlanarak 28.03.2014 tarihinde açıklanacaktır.

Adaylar, tercih başvurularını 04-10 Nisan 2014 tarihlerinde yapacaklardır.

16.04.2014 tarihinde de atama sonuçları açıklanacaktır.


TEKİN'İN AÇIKLAMALARI

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin, twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Değerli arkadaşlar iki konu hakkında açıklama yapmak zaruri hale geldi. Bir tanesi şube müdürlüğü sınav sonuçları.

İnşallah saat 15.00 itibariyle arkadaşlar sonuçları öğrenebilecek. Sonuçlarla birlikte atama takvimi ve yöntemi de ilan edilecek. İlgili arkadaşlara başarılar dilerim.

İkinci konu okul yöneticileri ile ilgili. Yeni tasarı ile okul müdürleri süresi tanımlanmış görevlendirme ile çalışan öğretmen arkadaşlar biçiminde formüle edildi. Görevlendirme prosedüründe bir değişiklik yok. Yani yazılı sınav, akabinde mülakat, ardından il MEM'nün teklifi ve vali onayı görevlendirme işlemi tamamlanacak.

Dört yılı tamamlayan arkadaşlardan performansından memnun olunan arkadaşlar yeniden sınava gereksinim duyulmaksızın görevlerini yapmaya yapmaya devam edecekler. Çok fazla speküle edildiği için açıklama gereği duydum. Herkese hayırlı ve sağlıklı günler....

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.