MEB-TEOG 3. Nakil Dönemi ve Boş Kontenjanlar (E-OKUL TEOG Nakil Sonuçları 2014-2015)

MEB-TEOG 3. Nakil Dönemi ve Boş Kontenjanlar (E-OKUL TEOG Nakil Sonuçları 2014-2015)
Üçüncü nakil döneminde oluşacak boş kontenjanlara 8-11 Eylül tarihleri arasında başvurular alınacak. Üçüncü nakil sonuçları 12 Eylül Cuma günü açıklanacak.

MEB TEOG Liseler Arası Nakil Geçişleri Devam ediyor. TEOG'da 3.Nakil Döneminde öğrenciler Pazartesi, Salı, Çarşambe ve Perşembe TEOG Nakil İşlemlerini yaparken, Cuma günleri ise Yapılan TEOG Nakil Sonuçları Açıklanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 5 Eylül Cuma akşamı tamamlanan ikinci nakil yerleştirmelerinin ardından devlet liselerinde 15 bin 694 boş kontenjan oluştu. Boş kontenjan sayısı  İstanbul'da 2 bin 311, Ankara'da 1.345 ve İzmir'de  682 oldu. Ayrıca İstanbul'da yüksek puanlı okullardan Galatasaray, İstanbul, Kabataş Erkek, Cağaloğlu Anadolu Lisesi gibi okullarda hala boş kontenjan var. Yeni kontenjanlar için nakil başvuruları 8 Eylül Pazartesi başlayacak. Öğrenciler pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri nakil başvurusu yapabilecek. Cuma akşamı ise yerleştirme sonuçları açıklanacak. 

3. NAKİL SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN  (12 Eylül cuma günü açıklanacak)

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum