Mekke Kabe TV Canlı Yayın Kanalı Naklen İzle – Frekansları

Mekke Kabe TV Canlı Yayın Kanalı Naklen İzle – Frekansları
Türksat 4A Kabe canlı yayın izleme kanalı frekansları ve Mekke’den HD naklen yayın için çeşitli kanal frekanslarını sizler için bir araya getirdik. Mübarek Ramazan ayında Mekke Medine izlemek ve canlı yayında Mekke imamlarını dinlemek isteyenlere özel ...

Kabe canlı yayın izleme kanalı frekansları ve Mekke’den HD naklen yayın için çeşitli kanal frekanslarını sizler için bir araya getirdik. Mübarek Ramazan ayında Mekke Medine izlemek ve canlı yayında Mekke imamlarını dinlemek isteyenlere özel haberimiz..
İslam aleminin Ramazan ayını en içten dileklerimiz ile kutlarız. İnananlar için çok özel anlamlar içeren Ramazan ayında şüphesiz her Müslüman Kabe, Mekke Medine gibi kutsal yerleri canlı seyretmek isteyecektir.
24 saat canlı olarak kutsal topraklardan canlı yayın yapan kanalların listesini ve frekans bilgilerini sizler için araştırdık.
Kabe’de kılınacak olan namazları canlı olarak izleyebileceğiniz gibi hatim ve duaları da dinleyebileceksiniz. Naklen 7 gün 24 saat aralıksız olarak Kabe’yi seyredebilmeniz için gerekli olan frekans ve yayın bilgileri burada..

Frekans Bilgileri

Frekans: 12729
Sembol rate: 27500
Polarizasyon: Yatay (Horizantal)
Fec: 2/3

Canlı Yayın İçin Tıklayınız.

Kaynak:Eğitim Sistem

231
69
1128
53
25
83
144
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.