Merkezi ortak sınav sonuçları neden açıklanmıyor? - Yeni sistemdeki sınav da yargıda

Merkezi ortak sınav sonuçları neden açıklanmıyor? - Yeni sistemdeki sınav da yargıda
CHP'li Ayaydın, yeni sisteme geçildiğini ve bundan sonra SBS yapılmayacağını belirterek, kasım ayında yapılan ilk sınavın da yargıya taşındığı için sonuçlarının açıklanmadığını söyledi.

CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında yeni sistemle kasım ayında yapılan sınavın da mahkemeye taşındığını açıkladı. Ayaydın, sınavda seçmeli ders olan din kültürü ve ahlak bilgisinden sorular sorulduğunu anlattı. Velilerin, seçmeli ders olan ve seçilmeyen din kültürü ve ahlak bilgisi dersinden soru sorulması üzerine dava açtığını belirtti. Merkezi Sistem Ortak Sınavları kapsamında kasım ayında yapılan ilk sınavın da yargıya taşındığı için sonuçlarının açıklanmadığını belirten Ayaydın, "Büyük olasılıkla bu yanlış da yargıdan dönecek" dedi.

Kaynak:Haber 7

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.