Migros sanal market çalışma saatleri

Migros sanal market çalışma saatleri
Hipermarket ve süpermarket mesai saatleri rehberinden Migros Sanal Market çalışma saatleri ve Migros İnternet Mağazası açılış – kapanış saatleri ile ilgili bilgileri aşağıdan edinebilirsiniz. Marketlerin yaz dönemi çalışma saatleri ve kış dönemi çalışma .

MİGROS SANAL MARKETÇALIŞMA SAATLERİ – KAÇA KADAR AÇIK

Marketler bu günlerde hafta içi saat 10:00'da açılıyor ve akşam saat 20:00'de kapanıyor. Hafta sonu ise saat 10:00'da açılıyor ve akşam saat 17:00'de kapanıyor.

Saat kaçta açılıyor? 09:00
Saat kaçta kapanıyor? 22:00
Hangi günlerde?  Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar.
Haftasonları açık mı? Cumartesi ve pazar günleri açık. Ayrıca bayram ve resmi tatillerde de açık.
Hakkında kısaca bilgi: Sadece İstanbul, Ankara, İzmir, Muğla, Bursa, Malatya, Kayseri, Gaziantep, Samsun, Trabzon, Antalya, Aydın, Afyon, Balıkesir, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Eskişehir, Kocaeli, Mersin, Tekirdağ şehirlerinde hizmet vermektedir. Migros Sanal Market teslimat saatleri değişkenlik gösterebilmekte ve vaad edilen saatte teslimat yapılmayabilmektedir.

Migros Sanal Market’ten oluşturduğunuz siparişiniz, Migros Sanal Market ekibi tarafından hazırlandıktan sonra, seçmiş olduğunuz teslimat adresinize Migros Sanal Market özel soğutuculu araçları ile Migros Sanal Market ekibi tarafından teslim edilmektedir. 

Migros Sanal Market’in hizmet verdiği il ve semtleri Bölge Seçim ekranından görebilirsiniz.

Siparişleriniz için alınacak hizmet bedeli aşağıdaki gibidir:

  • 149.99 TL ve altı 5.90 TL (KDV Dahil)
  • 150 TL – 249.99 TL arası 3.90 TL (KDV Dahil)
  • 250 TL ve üzeri ücretsiz

SATICI, operasyonel olarak belirlediği ya da belirleyeceği uzak dağıtım bölgelerine, belirlediği ya da belirleyeceği minumum sipariş tutarları dahilinde teslimat yapma hakkını saklı tutar. 

Teslimat Grupları

Migros Sanal Market teslimat grup saat aralıkları aşağıdaki gibidir. Teslimat grup saatleri bölgeye göre değişiklik gösterebilir.

10:30-13:00 / 13:30-16:00 / 16:30-19:00 / 19:30-22:00 

Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

143
13
18
13
142
14
38
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.