Millî bayramların sizde uyandırdığı duyguları anlatan mektubunuzu, bu bayramları borçlu olduğumuz tarihî kahramanlardan birine

Millî bayramların sizde uyandırdığı duyguları anlatan mektubunuzu, bu bayramları borçlu olduğumuz tarihî kahramanlardan birine
Millî bayramların sizde uyandırdığı duyguları anlatan mektubunuzu, bu bayramları borçlu olduğumuz tarihî kahramanlardan birine yazınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Millî bayramların sizde uyandırdığı duyguları anlatan mektubunuzu, bu bayramları borçlu olduğumuz tarihî kahramanlardan birine yazınız

Sevgili Atatürk,

Bugün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Ben, bu bayramlarda büyük bir gurur ve onur duyuyorum. Bu bayramlar, bize bu toprakları bize vatan yapan, bu vatanı için canını veren şehitlerimizi ve gazilerimizi hatırlatıyor. Bizlere, bu toprakları korumak ve vatanımızı yaşatmak için her zaman hazır olmamız gerektiğini hatırlatıyor.

Ben, bu bayramlarda sizin gibi tarihi kahramanlarımıza da minnettarlığımı ifade ediyorum. Sizler, bu toprakları bize vatan yapan, bu vatanı için canını veren şehitlerimizin ve gazilerimizin yolundan yürüdünüz. Sizler, milletimizin bağımsızlığı ve özgürlüğü için büyük mücadeleler verdiniz.

Siz, önderliğinizle Türk milletini büyük bir zafere taşıdınız. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, sizin ve sizin gibi kahramanların sayesinde kazanılmış bir zaferdir.

Ben, bu bayramlarda sizin gibi kahramanlara olan minnettarlığımı her zaman kalbimde taşıyacağım. Bu bayramların, milletimizin birlik ve beraberliğini daha da güçlendirmesini dilerim.

Saygılarımla,

[Adınız Soyadınız]

403
252
114
15
62
40
507
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.