Millî Mücadele günlerinde yaşasaydınız vatanımızın kurtuluşu için hangi alanda neler yapmak isterdiniz

Millî Mücadele günlerinde yaşasaydınız vatanımızın kurtuluşu için hangi alanda neler yapmak isterdiniz
Millî Mücadele günlerinde yaşasaydınız vatanımızın kurtuluşu için hangi alanda neler yapmak isterdiniz, nedenleri ile birlikte açıklayınız.

Milli Mücadele yılları vatanın kurtuluşu için oldukça önemli yıllar olmuştur. Çetin ve çetrefilli olan yıllar içinde insanlar büyük fedakarlıklar yaparak vatanı savunmaya çalışmıştır. Vatan savunmasının yapılmasında kadınlar ve çocuklar da etkili olmuştur.

Milli Mücadele günlerinde yaşasaydık vatanımızın kurtuluşu için biz de düşman siperlerine doğru yola çıkarak elimizdeki var güçle düşmanın vatan topraklarından çıkması için mücadele ederdik. Varımızı yoğumuzu, canımızı ve malımızı ortaya koyarak ordumuz ve devletimiz için destek olurduk. Nerede bir ihtiyaç varsa oraya koşmaya çalışır, düşmanı pes ettirene kadar elimizden geleni yapardık.

Milli mücadele döneminde yaşasaydım vatanımın kurtuluşu için istihbarat alanında çalışmalar yapmak isterdim. Düşman askerlerinin arasına sızıp önemli bilgileri Mustafa Kemal Paşa’ya bildirmek ve bu sayede kaleyi içten fethetmek isterdim.

15145
5327
7857
3155
3111
3201
14843
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
2 Yorum