Milli Sporcumuz Kenan Sofuoğlu Evlendi! KENAN SOFUOĞLU Kimdir?

Milli Sporcumuz Kenan Sofuoğlu Evlendi! KENAN SOFUOĞLU Kimdir?
Türk motosikletçi Kenan Sofuoğlu iki yıldır nişanlı olduğu Julia Looman ile dünya evine girdi. Doğduğu topraklarda evlenen Kenan Sofuoğlu sonrasında Barcelona'ya gitti. Kenan Sofuoğlu ve eşi Barcelona'da kutlama yaptı. Milli sporcumuz Kenan Sofuoğlu evlen

Türk motosikletçi Kenan Sofuoğlu iki yıldır nişanlı olduğu Julia Looman ile dünya evine girdi. Doğduğu topraklarda evlenen Kenan Sofuoğlu sonrasında Barcelona'ya gitti. Kenan Sofuoğlu ve eşi Barcelona'da kutlama yaptı. Milli sporcumuz Kenan Sofuoğlu evlendi! Kenan Sofuoğlu kimdir?

 

KENAN SOFUOĞLU'NA YABANCI GELİN!

Milli motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu bugüne kadar bir çok başarıya imza attı. Türkiye'nin yetiştirdiği en büyük motosikletçilerden Kenan Sofuoğlu 3 kez Dünya Süpersport Şampiyonluğu elde etti.

30 yaşındaki başarılı motosikletçi Kenan Sofuoğlu iki yıldız nişanlı olduğu Julia Looman ile hayatını birleştirdi. Kenan Sofuoğlu ve Julia Looman'ın düğünü, Sofuoğlu'nun büyüdüğü yer olan Sakarya'da yapıldı.

Türkiye'de yapılan düğünün ardından Kenan Sofuoğlu ve eşi Barcelona'ya geldi. Barcelona'da bir kutlama yemeği veren Kenan Sofuoğlu ve Julia Looman'a aileleri eşlik etti.

Yıllardır birlikte olan Kenan Sofuoğlu ve Julia Looman muratlarına erdi. Kenan Sofuoğlu hafta sonu eşiyle birlikte Jerez pistinde yapılacak olan Dünya Supersport Şampiyonasına katılacak.

KENAN SOFUOĞLU KİMDİR?

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu 25 Ağustos 1984 tarihinde Sakarya Akyazı'da dünyaya geldi. Kenan Sofuoğlu motor tamircisi bir babanın dört çocuğundan üçüncüsüdür. Kenan Sofuoğlu 2012 SüperSport Dünya klasmanında 183 puanla şampiyon oldu. Türk motosiklet yarışcısı Kenan Sofuoğlu 2010 yılında Dünya Süperspor Şampiyonası'nı 1. olarak bitirdi ve şampiyon oldu.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.