Mimar ne iş yapar

Mimar ne iş yapar
Mimar nedir, sizce bir mimar ne iş yapar bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Mimar, yeni bina tasarlama, eski binaları restore etme ve mevcut binaları kullanmanın yeni yollarını geliştirme ile sorumlu olan kişilere verilen mesleki unvandır. Mimar, inşaat projelerinin başlangıç aşamasından tamamlanma aşamasına kadar görev alır.

Mimar, üç boyutlu düşünme yeteneği ve yaratıcı düşüncesiyle çalışmaktadır. Bu sebeple yeni projeler tasarlamak, çizmek, kontrol etmek, ekip çalışması yapmak mimarın işidir. Projelerin yapımı sırasında kalite standartlarına uygun malzemeler sunmak, çevresel etkilere uygunluğu denetlemek, projeler için ihalelere katılmak ve sunumlar yapmak mimar tarafından gerçekleştirilmektedir. Mimar, tüm bu görevlerini ekip çalışmasına uygun niteliklerde gerçekleştirmektedir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.