Mine Tugay (Defne) Kimdir? - Kalp Hırsızı Dizisi

Mine Tugay (Defne) Kimdir? - Kalp Hırsızı Dizisi
Mine Tugay 28 Temmuz 1978 yılında Konya'da doğmuştur.Lise eğitimini Yeni Levent Lisesin'de tamamlamıştır.Üniversite eğitimi'ni İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk bölümün'den mezun olarak bitirmiştir.

Meslek hayatına üniversite eğitim'ni tamamladıktan sonra Semaver Kumpanyasın'da Tiyatro oyunları oynamaya başlayarak adım atmıştır. Beko,Eti,Anadolu Bank,Boch,gibi birçok ünlü markanın reklam filmlerinde ayrıca Herkes mi Aldatır, Kaptan Feza,Hacivar Karagözü Neden Öldürdü,GÖnül Yarası sinema filmlerin'de,Karambol Kamil,Gülbeyaz,Adı Aşk Olsun,Aliye,Adı Aşk Olsun,Aşk Her Yaşta,Gülpare ,Benden Baba Olmaz,Sınıf Aynadaki Düşman,Kapalı Çarşı,Behzat Ç.Bir Ankara Polisiyesi,5'er Beşer ,Yalan Dünya,Öyle Bir Geçer Zaman ki dizi filmlerinde rol almıştır.2009 yılında Afife Jale En İyi Kadın Oyuncu,2008 Sinepark Kısa Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu,2008 Lions Küçük Salon En İyi Kadın Oyuncu Ödülün'ü almıştır.

Mine Tugay Star Tv'nin izlenme rekorları kıran Medcezir dizisi ile oyunculuğuna devam etmektedir.Medcezir dizisinde Av.Selim Serez'in güzel eşi Ender Serez rolünü  canlandırmaktadır.Oyunculuğuyla olduğu kadar düzgün fiziği ve güzelliği ile de aranan oyuncular arasında olan Mine Tugay uzun yıllar ekranlarda olmak istediğini sözleriyle değilde başarısıyla göstermektedir.2014 yılı Eylül ayında yayınlanmaya hazırlanan Kalp Hırsızı isimli dizi'de Defne karakterini canlandıracaktır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.