Mng Kargo Takip, Kargo sorgulama nasıl yapılır

Mng Kargo Takip, Kargo sorgulama nasıl yapılır
Mng Kargo Takip yazımızda MNG Kargo hakkındaki birçok bilgiye ulaşabileceksiniz. İnternet üzerinden kargonuzla ilgili her yapacağınız tüm sorgulama işlemleri hakkında bilgiyi bu yazıda bulacaksınız.

Mng Kargo İletişim Bilgileri

Tel: (0212) 366 55 55 pbx
Çağrı Merkezi: 444 06 06
Fax: (0212) 366 55 60
Adres: Maslak Mah. Sümer Sok. No:3 Ayazağa Ticaret Merkezi Kat:5-6 Sarıyer / İSTANBUL

E-Mail: info@mngkargo.com.tr

Mng Kargo Takip Sorgulama

Mng Kargo Takip için Gönderi No, Alım Belgesi No veya Fatura No bilgilerinden bir tanesini bilmeniz yeterlidir. Bu bilgiler kargonun teslim alınma anında kargo yaptıran kişiye, mng kargo görevlisi tarafından teslim edilir. Mng Kargo Takip sistemi ile yurtdışı ve yurt içi kargonuzun nerede olduğunu online ve anlık olarak öğrenebilirsiniz.

Mng Kargo Takip işlemleriniz için aşağıdaki resimli bağlantıya tıklayınız. Mng Kargo takip aracı ile kargonuzun nerede olduğunu internete bağlanabildiğiniz her cihazdan sayfamız aracılığıyla sorgulayabilirsiniz. Aşağıdaki linke tıkladığınızda firmanın resmi internet sayfasına yönlendirileceksiniz. Orada sitenin sağ üst kısmında resimdekine benzer menüyü kullanarak kargo sorgulaması yapabilirsiniz. Bu noktada Fatura seri ve no ile aramak için A000001 şeklinde giriş yapınız. Gönderi takip numarası için 000000000001 şeklinde giriş yapınız. Alt kısımdaki kutucuğa 5 hane olarak karşınıza çıkacak olan Doğrulama Kodunu hatasız bir şekilde girmeniz gereklidir.

Online e-Fatura Kargo Sorgulaması için tıklayınız

3
9
2
0
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.