Müzik dersinde ya da müzik etkinliklerinde marşları söylerken hangi duyguları yaşıyorsunuz

Müzik dersinde ya da müzik etkinliklerinde marşları söylerken hangi duyguları yaşıyorsunuz
Müzik dersinde ya da müzik etkinliklerinde marşları söylerken hangi duyguları yaşıyorsunuz? Hislerinizi, sizde bıraktığı etkiyi, duygu ve düşünceleriniz konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Müzik dersinde ya da müzik etkinliklerinde marşları söylerken hangi duyguları yaşıyorsunuz? Hislerinizi, sizde bıraktığı etkiyi, duygu ve düşüncelerinizi arkadaşlarınızla paylaşınız.

Ödev cevabı kısaca : Marşları söylerken gurur, aidiyet, vatan sevgisi ve coşku gibi duyguları yoğun bir şekilde yaşarım. Bu şarkılar milli değerleri ve birliği simgeler, bu nedenle onları söylerken birlik duygusu hissederim. Aynı zamanda ritmik ve coşkulu olmaları, enerji ve heyecanı artırır. Bu duyguları arkadaşlarımla paylaşmak da aynı bağlılık ve milli gururu paylaşmak anlamına gelir. Marşlar, topluluk içinde birlik hissini pekiştiren güçlü araçlardır ve her zaman duygusal bir deneyim sunarlar.

0
1
0
0
1
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.