Nanoteknolojinin ne olduğunu, nanoteknolojide kullanılan önemli elementleri ve nanoteknolojinin kullanıldığı alanları araştır

Nanoteknolojinin ne olduğunu, nanoteknolojide kullanılan önemli elementleri ve nanoteknolojinin kullanıldığı alanları araştır
Nanoteknolojinin ne olduğunu, nanoteknolojide kullanılan önemli elementleri ve nanoteknolojinin kullanıldığı alanları araştıralım konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Nanoteknolojinin ne olduğunu, nanoteknolojide kullanılan önemli elementleri ve nanoteknolojinin kullanıldığı alanları araştıralım. Nanoteknolojinin önde olduğu ülkeleri öğrenelim. Edindiğimiz bilgilerden yola çıkarak afiş veya poster hazırlayalım. Çalışmamızı sınıfta arkadaşlarımıza sunalım.

Ödev cevabı kısaca : Nanoteknoloji, atomik veya moleküler düzeyde materyal manipülasyonunu sağlayan bir bilim dalıdır. Önemli kullanılan elementler arasında genellikle karbon, altın, gümüş, silisyum bulunur. Nanoteknoloji, tıp, malzeme bilimi, enerji, elektronik gibi birçok alanda inovasyona öncülük eder. Önde gelen nanoteknoloji araştırmaları yapan ülkeler arasında ABD, Çin, Güney Kore ve Japonya bulunmaktadır.

0
0
2
1
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.