Nil Anka Kimdir Bu Tarz Benim Yarışmacıları? Boyu, Kilosu, Mesleği Nedir?

Nil Anka Kimdir Bu Tarz Benim Yarışmacıları? Boyu, Kilosu, Mesleği Nedir?
Show Tv ekranlarında yayınlanan Bu Tarz Benim yarışmacılarından Nil Anka kimdir, kaç yaşında, nereli, Nil Anka hayatı, kişisel ve fiziksel özellikleri ile ilgili merak edilenleri aktarıyoruz.

Bu Tarz Benim yarışmasının Show Tv ekranlarında yayınlanan yarışmacıları hakkında vikipedi bilgiler vermeye devam ediyoruz. Jüri koltuğunda Chloe Loughnan Ortaç, Umut Eker, Cemil İpekçi, Sibel Arna‘nın yer aldığı ve Ebru Akel‘in sunuculuğunu gerçekleştirdiği yarışmada Nil Anka oldukça iddialı bir görüntü sergiliyor.

Nil Anka KİMDİR

Nil Anka, (Doğum Tarihi 19 Kasım 1987 ) Türk fotomodel, sanatçıdır.

Twitter: https://twitter.com/nil_anka
İnstagram: http://instagram.com/nil.anka/

Anka’nın çocukluğu annesi ile sürekli yurt dışı seyahatlerinde geçti. Bu süre de, Almanya, Dubai, Amerika olmak üzere birçok ülke de bulundu. Türkiye’ye üniversite eğitimi için dönen Anka siyaset ve hukuk eğitimi aldı. Üniversite döneminde kısa bir dönem fotomodellik yapan Anka, profesyonel müzik hayatına eğitimini tamamladıktan sonra başladı. Birçok tv programına katılmış ve klibi bulunmaktadır.

25 yaşında, İstanbul doğumlu. 1.74 boyunda, 56 kilo.

 

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.