No: 309 Erol Sarıhan Kimdir? Mehmet Cihan Ercan Kaç Yaşında

No: 309 Erol Sarıhan Kimdir? Mehmet Cihan Ercan Kaç Yaşında
Fox TV yaz dönemine yine seyircilerin heyecanla beklediği bir dizi ile giriş yapacak. No:309 isimli dizi de Demet Özdemir başrol oynayacak. Dizinin Haziran ayında ekranlarda yerini alacak. No: 309 dizisinde oynayan Mehmet Cihan Ercan, Erol Sarıhan Kimdir?

Fox TV yaz dönemine yine seyircilerin heyecanla beklediği bir dizi ile giriş yapacak.No:309 isimli dizi de Demet Özdemir başrol oynayacak. Dizinin Haziran ayında ekranlarda yerini alacak. No: 309  dizisinde oynayan Mehmet Cihan Ercan,  Erol Sarıhan Kimdir?

Heyecanla beklenen dizinin fragmanı yayınlandı ve şimdiden dizinin fanları oluşmaya başladı. 

Dizinin oyuncu kadrosu

Öncelikle Demet Özdemir ile yakışıklı oyuncu Furkan Palalı’nın başrolleri paylaşacağını belirtelim. Sumru Yavrucuk, Sevinç Erbulak, Özlem Tokaslan, Suat Sungur, Mehmet Cihan Ercan gibi tanınmış simaların oynayacağı dizi şimdiden yaza damgasını vuracak gibi. Şimdi oyuncu kadrosuna ayrıntılı bir göz atalım.

Demet Özdemir

Şubat 1992’de Kocaeli’nde dünyaya gelen güzel oyuncu, 3 çocuklu bir ailenin en küçüğüdür. Normalde dansçı olan güzel oyuncu ilk televizyon deneyimini fox tv de yayınlanan “Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizi ile yaşamıştır. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura, Tut Sözünü adlı sinema filmi, Çilek Kokusu isimli yapımlarla devam etmiştir. Aynı zamanda bir çok klipte de rol alan oyuncu Bengü’nün Hodri Meydan şarkısının klibinde oynamıştır.

Furkan Palalı

1986 Konya doğumludur. Hem oyuncu hem de manken olarak bu sektörde boy göstermeye başlamıştır. 2011 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model Of the World seçilerek adını duyurmuştur. Oyunculuğa ilk olarak 2010 yılında tiyatro ile başlamıştır. Aynı zamanda basketbolcu da olan yakışıklı oyuncu Kombassan Konyaspor’un alt yapısında oynamış ve üniversite kariyeri için basketbolu bırakmıştır.

Mehmet Cihan Ercan

1984 Ankara doğumlu olan Mehmet Cihan Ercan, yazar, seslendirme sanatçıcı, sporcu ve oyuncudur. aslen Adanalı’dır. Ankara üniversitesinde 4 yıl tiyatro eğitimi alan oyuncu lisanslı olarak hentbol ve eskrim oynamıştır. Daha sonra oyunculuk kariyeri için sporu bırakmıştır. Ah şu çocuklar, Suç dosyası, Komşu köyün delisi, Bir ömür yetmez, Leyla ile mecnun, Erkek tarafı testosteron, Ben de özledim, Deliha, Bana masal anlatma, Ara Bela ve Kaçma brader gibi bir çok dizi ve sinema yapımında oynamıştır.

Sumru Yavrucuk

1961 Ankara doğumludur. Şan ve Tiyatro bölümünde okumuştur. Bir çok ödül alana tecrübeli oyuncu bir o kadar da oyun, dizi ve sinema filminde rol almış ve bu sektörün tanınmış simalarından  olmuştur.

Özlem Tokaslan

1997 de Anadolu Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümünden mezun olan oyuncu 1973’de İzmir’de dünyaya gelmiştir. Dedemin Fişi, Dila Hanım ve Yabancı gibi sinema filmlerinde rol alan oyuncu bir çok dizide de rol almıştır.

Sevinç Erbulak

Türk tiyatro oyuncusu Erbulak, 1975 İstanbul doğumludur. Anne ve babası da tiyatro oyuncusu olan oyuncu bir çok televizyon dizileri ve sinema filmlerinde oynamıştır. aynı zamanda yazar olan oyuncunun kendisinin kaleme aldığı kitapları da mevcuttur.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.