O Ses Türkiye Emre Sertkaya Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? (Yarim Derdini Ver Bana Dinle)

O Ses Türkiye Emre Sertkaya Kimdir? Nereli, Kaç Yaşında? (Yarim Derdini Ver Bana Dinle)
O Ses Türkiye'de finalistler belli oldu. Finale kalan Emre Sertkaya kimdir? Kaç yaşında ve Emre Sertkaya tüm performansları izle... Peki Emre Sertkaya kimdir, kaç yaşındadır, ne iş yapıyor, nereli? İşte tüm detayları ile O Ses Türkiye Emre Sertkaya biyogr

O Ses Türkiye'de finalistler belli oldu. Finale kalan Emre Sertkaya kimdir? Kaç yaşında ve Emre Sertkaya tüm performansları izle... Peki Emre Sertkaya kimdir, kaç yaşındadır, ne iş yapıyor, nereli? İşte tüm detayları ile O Ses Türkiye Emre Sertkaya biyografisi...

O Ses Türkiye yarışmasına katılan Emre Sertkaya yarışmada Haydi Gel İçelim parçasını seslendirmiş ve Ebru Gündeş ile Hakan-Gökhan Özoğuz ikilisinin dönmesini başarmıştır. Sonrasında Minnet eyleme ile farklı bir ses tonu ile jürileri daha fazla etkilemeyi başarmıştır. 20 yaşındaki yarışmacı yaşantısını İstanbul’da sürdürmekte Lise mezunu ve Konservatuvar’a hazırlanmaktadır. Jüri tercihini Hakan-Gökhan Özoğuz ikilisinden yana kullanmış ve O Ses Türkiye yarışmasında finale kadar yükselmeyi başarmıştır. Emre Sertkaya aslen Batman’lıdır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.