Öğrenci meclis başkanlığı seçiminde oy kullanırken neler hissettiniz

Öğrenci meclis başkanlığı seçiminde oy kullanırken neler hissettiniz
Öğrenci meclis başkanlığı seçiminde oy kullanırken neler hissettiniz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Okul içinde yapılan okul meclisi, öğrenci meclis başkanlığı seçimlerinde öğrenciler oy kullanmaktadır. Bunun için adaylar seçim sürecinde propaganda yaparak öğrencilerin dikkatini çeker ve okul şartlarının iyileştirilmesi bakımından vaatlerde bulunurlar.

Öğrenci meclisi için oy kullanırken öğrenciler heyecanlı olur. İlk kez iradelerini kullanarak hayatlarını değiştirebilecek olan ve haklarının korunmasında etkili olacak bir karar vermektedirler. Bu nedenle bunun heyecanıyla oy kullanır ve başkanlarını ya da meclis üyelerini seçerler. Okullarda sağlıklı ve adil bir seçimin yapılması için okul idaresinin bu olaya müdahil olarak bir hakem ve güvenlik sağlayıcısı şeklinde özveri ile çalışması gerekir.

99
1
3
0
0
105
105
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.