ÖĞRENCİLER DİKKAT - PYBS'NİN SAATİ DEĞİŞTİRİLDİ

ÖĞRENCİLER DİKKAT - PYBS'NİN SAATİ DEĞİŞTİRİLDİ
MEB, Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı'nın, saatinin 14.00 olarak değiştirildiğini bildirdi.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı'nın (PYBS), saatinin 14.00 olarak değiştirildiğini bildirdi.

Bakanlığın internet sitesinde yer alan açıklamada, Merkezi Sistem  Sınav Yönergesi kapsamında 22 Haziran'da yapılacak olan, PYBS'nın başlama  saatinin 10.00 yerine 14.00 olarak değiştirildiği ifade edildi.
 
PYBS sınav evrakının basımı aşaması tamamlandığından, sınav başlama  saati, güvenlik kutusu ve sınav evrakı üzerinde saatin 10.00 olarak yer aldığına  dikkat çekilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
 
"Ayrıca, öğrenciler için hazırlanan sınav giriş belgesi üzerinde de  sınav başlama saati 10.00 olarak gözükmektedir. Bu hususlar dikkate  alınmayacaktır. Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavının başlama saatinin 14.00  olduğu, yeniden hazırlanan sınav giriş belgelerinin de sistem üzerinden  çıktılarının alınarak öğrencilere tekrar dağıtılması gerekmektedir. "

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum