Okulda bir şiir yarışması düzenleyeceğinizi tasarlayınız, ilgili yerlerden izin almak için bir dilekçe yazınız

Okulda bir şiir yarışması düzenleyeceğinizi tasarlayınız, ilgili yerlerden izin almak için bir dilekçe yazınız
Okulda bir şiir yarışması düzenleyeceğinizi tasarlayınız, defterinize ilgili yerlerden izin almak için bir dilekçe yazınız, düzenleyeceğiniz yarışma için çeşitli resmî kurumlardan da yardım alabilir detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Okulda bir şiir yarışması düzenleyeceğinizi tasarlayınız. Defterinize ilgili yerlerden izin almak için bir dilekçe yazınız. Düzenleyeceğiniz yarışma için çeşitli resmî kurumlardan da yardım alabilirsiniz.

.................. Okul Müdürlüğüne,

Okulumuzda bir şiir yarışması düzenlemeyi planlıyoruz. Bu yarışma ile öğrencilerimizin edebiyat ve sanat alanındaki yeteneklerini ortaya çıkarmak, onları teşvik etmek ve kültürel etkinliklere katılımını artırmak amaçlanmaktadır.

Yarışma tarihi, düzenleme kurulu, jüri üyeleri ve diğer ayrıntılar aşağıdaki gibidir:

Yarışma Tarihi ve Saati: [Belirtiniz]
Yarışmanın Konusu: [Belirtiniz]
Yarışma Kategorileri: [Belirtiniz]
Jüri Üyeleri: [Belirtiniz]
Ödüller: [Belirtiniz]

Yarışma düzenlemek için okulumuzun desteğine ihtiyacımız bulunmaktadır. Yarışma afişleri, ödüller, mekân tahsisi ve diğer organizasyon detayları için okul kaynaklarından yardım talep etmekteyiz. Ayrıca, resmî kurumlarla işbirliği yaparak yarışmamızın daha geniş kitlelere duyurulmasını ve katılımın artırılmasını hedeflemekteyiz.

Bu amaçla, yarışmamızın düzenlenmesi ve gerekli organizasyonun yapılabilmesi için gerekli izinleri ve desteği talep ediyoruz.

Gereğini arz ederiz.

Saygılarımla,

[Adınız]
[Öğrenci Numaranız]
[Öğrenci Sınıfı ve Şubesi]

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.