Okulunuzda bir dergi çıkarttığınızı düşününüz, bu dergiyi tanıtıcı bir konuşma yapınız, konuşmanızda yabana dillerden alınmış

Okulunuzda bir dergi çıkarttığınızı düşününüz, bu dergiyi tanıtıcı bir konuşma yapınız, konuşmanızda yabana dillerden alınmış
Okulunuzda bir dergi çıkarttığınızı düşününüz, bu dergiyi tanıtıcı bir konuşma yapınız, konuşmanızda yabana dillerden alınmış dilimize henüz yerleşmemiş aşağıdaki kelimeleri konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Okulunuzda bir dergi çıkarttığınızı düşününüz. Bu dergiyi tanıtıcı bir konuşma yapınız. Konuşmanızda yabana dillerden alınmış, dilimize henüz yerleşmemiş aşağıdaki kelimelerin Türkçe karşılıklarını kullanınız.
editör - tiraj - asparagas - promosyon

Ödev cevabı kısaca : Okulumuzda çıkarttığımız dergi "Yenilikçi Bakış", kaliteli içerikleriyle öğrencilerimize bilgi ve eğlence sunuyor. Editörlerimiz öğrenciler arasından seçilen yetenekli kişilerden oluşuyor ve dergimizin her sayısını özenle hazırlıyoruz. Dergimizin tirajı oldukça yüksek ve her öğrencimize ulaşmayı hedefliyoruz. Ayrıca, dergimize abone olan öğrencilere özel promosyonlar da sunuyoruz. Siz de "Yenilikçi Bakış" dergisini okuyarak, içeriklerimize katkıda bulunarak ve destek vererek heyecan verici bir deneyime ortak olabilirsiniz. Teşekkür ederim.

Sevgili Arkadaşlar,

Sizlere, okulumuzun heyecanla hazırladığı yeni dergiyi tanıtmak için buradayım. Dergimizin editör ekibi, içeriği ve tasarımı konusunda titiz bir çalışma yaptı. Bu derginin tirajı, yani basım adedi oldukça geniş. Amacımız, dergimize mümkün olduğunca fazla okurun ulaşması ve herkesin bu renkli dünyaya katılmasını sağlamak.

Dergimizin içeriğinde, sizin ilginizi çekecek yazılar, fotoğraflar ve sanat çalışmaları bulunuyor. Bu sayede, okulumuzun sanat, kültür ve eğitim alanındaki zenginliğini daha yakından keşfetme fırsatı bulacaksınız.

Bu ilk sayımızı sizlere tanıtmak için özel bir promosyon hazırladık. İlk sayımızı alarak, dergimizi keşfetmeye başlayabilir ve bu renkli dünyanın bir parçası olabilirsiniz.

Siz 6. sınıflar olarak, bu dergiyi daha da zenginleştirmek için katkılarınızı bekliyoruz. Umarım dergimizi seversiniz.

Teşekkür ederim. İyi okumalar!

507
251
504
53
53
65
447
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.