Ondokuz Mayıs Üniversitesi Akademik Takvimi

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Akademik Takvimi
2021-2022 eğitim öğretim yılı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi akademik takvimi ve sınav tarihleri ne zaman, üniversite ne zaman açılacak detaylar haberimizde...

Ondokuz Mayıs Üniversitesi güz dönemi dersleri 4 Ekim günü başlayacak ve 14 Ocak günü sona erecektir. Bahar dönemi dersleri ise 14 Şubat günü başlayacak ve 10 Haziran günü sona erecektir.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi sınav tarihleri ne zaman

Güz dönemi ara sınavları 27 Kasım 5 Aralık tarihleri arasında, yarıyıl sonu sınavları 17-28 Ocak tarihleri arasında, bütünleme sınavları 1-9 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır.

Bahar dönemi ara sınavları 16-25 Nisan tarihleri arasında, yarıyıl sonu sınavları 13-24 Haziran tarihleri arasında, bütünleme sınavları 30 Haziran 4 Temmuz tarihleri arasında, tek ders sınavları ise 27-28 Temmuz tarihleri arasında yapılacaktır.

Üniversite takvimine buradan ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

Etiketler :
39
15
3
2
8
2
7
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.