Ordu Üniversitesi Akademik Takvimi

Ordu Üniversitesi Akademik Takvimi
2021-2022 eğitim öğretim yılı Ordu Üniversitesi Akademik Takvimi ve sınav tarihleri ne zaman, üniversite ne zaman açılacak ve ne zaman kapanacak detaylar haberimizde...

Ordu Üniversitesi güz dönemi dersleri 20 Eylül günü başlıyor ve 31 Aralık günü sona eriyor. Bahar dönemi dersleri 14 Şubat günü başlıyor ve 27 Mayıs günü sona eriyor.

Ordu Üniversitesi sınav tarihleri ne zaman

Güz dönemi yarıyıl sonu sınavları 3-15 Ocak tarihleri arasında, bütünleme sınavları 20-26 Ocak tarihleri arasında ve mezuniyet iki ders sınavları 9-11 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır.

Bahar dönemi yarıyıl sonu sınavları 30 Mayıs 12 Haziran tarihleri arasında, bütünleme sınavları 18-26 Haziran tarihleri arasında ve mezuniyet iki ders sınavları 6-8 Temmuz tarihleri arasında yapılacaktır.

2021 - 2022 Ordu Üniversitesi akademik takviminin detaylarına ulaşmak için tıklayınız

Etiketler :
1
1
1
1
2
99
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.