Örnek davranış ne demektir

Örnek davranış ne demektir
Örnek davranış ne demektir, sizce aile içinde bireyler birbirlerine nasıl davranmalı, birbirleriyle ilişkilerinde nelere dikkat etmelidir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Örnek davranış, toplum içinde yapılması gerekenin en iyi şekilde, kurallara uygun bir halde yapılması demektir. Örnek davranış, iyi, güzel, doğru olan davranıştır.

Ailemizdeki bireyler de birbirlerine iyi, güzel ve doğru bir şekilde örnek davranışa örnek olacak şekilde davranmalıdır. Birbirleriyle ilişkilerinde samimi, dürüst olmalıdırlar.

Örnek davranış birisinin yaptığı davranış ile başkalarının görüp o davranışa imrenip yapmasıdır. Aile içerisinde bireyler birbirleriyle vakit geçirmeli, saygılı olmalı ve aile içinde bir karar alınınca herkesin fikri alınmalıdır.

1
1
1
1
1
1
150
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.