Orta Çağ’daki siyasi oluşumların coğrafi yapıları, hayat ve geçim tarzları, soy dayanışması ve silahlı güçleri bakımından benzer

Orta Çağ’daki siyasi oluşumların coğrafi yapıları, hayat ve geçim tarzları, soy dayanışması ve silahlı güçleri bakımından benzer
Orta Çağ’daki siyasi oluşumların coğrafi yapıları, hayat ve geçim tarzları, soy dayanışması ve silahlı güçleri bakımından benzer ve farklı yönleri hakkında neler söylenebilir konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Orta Çağ’daki siyasi oluşumların coğrafi yapıları, hayat ve geçim tarzları, soy dayanışması ve silahlı güçleri bakımından benzer ve farklı yönleri hakkında neler söylenebilir?

Ödev cevabı kısaca : Orta Çağ'daki siyasi oluşumlar, benzer yönler ve farklı yönler taşıyordu. Benzer yönler arasında feodal düzen, savaşçı sınıfın varlığı, dini bağlılık ve toprak merkezli yapılar bulunuyordu. Farklı yönler ise coğrafi yapı, hayat ve geçim tarzı, soy dayanışması ve silahlı güçler açısından ortaya çıkıyordu. Bu farklılıklar, coğrafi konum, kültürel etkileşim ve yerel koşulların sonucuydu.

107
12
202
32
30
34
36
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.