Ortak Sınavlar İptal Olacak mı TEOG İptal Edilecek mi 2013

Ortak Sınavlar İptal Olacak mı TEOG İptal Edilecek mi 2013
Merkezi Ortak sınav soruları çalındı. Peki TEOG iptal edilecek mi ? TEOG iptal olacak mı, Merkezi ortak sınavlar iptal mi ediliyor ?

Milyonlarca öğrenci merakla çalınan sorulardan dolayı ortak sınavın iptal edilip edilmeyeceğini merak ediyor. Peki TEOG iptal olacak mı ?

Elazığ’da bir okuldaki Fen Teknoloji kitapçıklarının bulunduğu poşet yırtık çıktı. Poşetin içindeki bir kitapçık eksik olduğu anlaşıldı. Ancak poşetin Elazığ’da değil, ilk noktada ani Ankara’da açıldığı düşünülüyor. Peki Fen ve Teknoloji sorularını kim çaldı, kimlerin eline geçti, bu sorular başka birilerine dağıtıldı mı, soruşturma sürüyor. Bu soruşturmanın ardından Fen ve Teknoloji sınavının iptal edilip edilmeyeceği kararlaştırılacak. TEOG iptal mi olacak, TEOG ortak sınav iptal edilecek mi, Ortak sınav iptal edilir mi ? Bu soruların yanıtı soruşturma sonrasında belli olacak.

Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
42 Yorum