Ortaokul öğrencisi rutini hakkında 3 dakikalık bir konuşma sınavı ingilizcesi ve türkçesiyle

Ortaokul öğrencisi rutini hakkında 3 dakikalık bir konuşma sınavı ingilizcesi ve türkçesiyle
Ortaokul öğrencisi rutini hakkında 3 dakikalık bir konuşma sınavı ingilizcesi ve türkçesiyle konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Ortaokul öğrencisi rutini hakkında 3 dakikalık bir konuşma sınavı ingilizcesi ve türkçesiyle

Türkçe Konuşma:

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere günlük rutinim hakkında kısa bir konuşma yapacağım. Her gün okula gitmekten hoşlanıyor muyum? İnanın, güzelce uykumu almış bir şekilde kalkıp güne başlamayı seviyorum. Sabah kalktığım ilk şey, tabii ki dişimi fırçalamak ve yüzümü yıkamak oluyor. Ardından güzel bir kahvaltı yaparak güne enerjik bir başlangıç yapıyorum.

Okul öncesi hazırlıklarımı tamamladıktan sonra okula gitmek için yola çıkıyorum. Okulda derslerimizi dinliyor, öğretmenlerimizden yeni şeyler öğreniyoruz. Tabii ki, arkadaşlarımla kısa molalarda sohbet etmek de güzel bir mola oluyor.

Okuldan sonra eve döndüğümde ödevlerimi yaparım ve ardından biraz serbest zamanım olur. Genellikle bu zamanı bir kitap okuyarak ya da biraz dışarıda oynayarak geçiririm. Akşam yemeğini yedikten sonra ders çalışır ve uyumadan önce biraz televizyon izlerim.

Sonuç olarak, günlük rutinimde hem eğlenceli hem de öğretici anlar bulunuyor. Her gün yeni şeyler öğrenmek ve arkadaşlarımla vakit geçirmek beni mutlu ediyor.

Teşekkür ederim.

İngilizce Konuşma:

Hello, everyone. Today, I'm going to talk to you about my daily routine. Do I like going to school every day? Believe me, I enjoy starting the day well-rested. The first thing I do when I wake up in the morning is, of course, brushing my teeth and washing my face. Then, I have a good breakfast to start the day with energy.

After completing my preparations before school, I head out to go to school. At school, we listen to our lessons and learn new things from our teachers. Of course, having a chat with my friends during short breaks is also a nice pause.

After school, when I come back home, I do my homework, and then I have some free time. Usually, I spend this time reading a book or playing outside for a while. After having dinner, I study and watch some TV before going to bed.

In conclusion, in my daily routine, there are both fun and educational moments. Learning new things every day and spending time with my friends make me happy.

Thank you.

1
5
2
7
81
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.