ÖSYM 2013 Kpss puan sıralaması

ÖSYM 2013 Kpss puan sıralaması
Kpss Branş Sıralaması 2013 Ösym tarafından açıklandı. Kpss puan sıralaması 2013 bilgileri, kpss branş sıralaması 2013 ayrıntıları, meb branş sıralaması ve kpss 2013 brans sıralaması sorgulama ekranı bu sayfada.

Kpss Branş Sıralaması 2013 Ösym tarafından açıklandı. Kpss puan sıralaması 2013 bilgileri, kpss branş sıralaması 2013 ayrıntıları, meb branş sıralaması ve kpss 2013 brans sıralaması sorgulama ekranı bu sayfada. Öğretmen adayları açısından bir hayli zorlu geçen sınav maratonundan sonra şimdi sıra MEB Öğretmenlik KPSS branş bazında sıralama formunda ve akabindeki atamalarda. İşte ÖSYM KPSS Branş sıralaması…

2013 Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) A Grubu ve Öğretmenlik ile Öğretmenlik Alan Bilgisi ÖABT sınavının branş bazında sıralamasını yayımladı.

Adaylar sıralamalarını ÖSYM’nin resmi web adresinden giriş yaptıktan sonra 2013-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik bölümünden “Lisans Programı Bazında Sıralama” sekmesinden öğrenebiliyor.

2013/1 KPSS yerleştirmesi ile Kurumumuza atanan aday personel, ismi hizasında belirtilen birimlere atanmıştır. Atama kararnameleri ilgili birimlere gönderilmiş olup aday personelin göreve başlamalarla ilgili sorular için ismi hizasında belirtilen birimler ile iletişime geçmesi gerekmektedir.

Kurumumuza atanan personelin tebligat adreslerine tebligatlar gönderilmiştir. Tebligat adresleri Ankara olan personelin tebligat eline ulaştıktan en geç bir gün sonra; Ankara dışı olan personelin en geç on beş (15) gün içerisinde göreve başlaması gerekmektedir.

2013 Kpss Branş Sıralama Sorgulama Ekranı

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.