ÖSYM KPSS adaylarını SMS ile uyardı

ÖSYM KPSS adaylarını SMS ile uyardı
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), öğretmenlik ve kamudaki A grubu kadrolar için 6-7 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) öncesi adayların cep telefonlarına, giriş belgelerini internetten almaları konusunda uyarı me

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), öğretmenlik ve kamudaki A grubu kadrolar için 6-7 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) öncesi adayların cep telefonlarına, giriş belgelerini internetten almaları konusunda uyarı mesajı gönderdi.

ÖSYM, 81 il merkezinde ve Lefkoşa'da 6-7 Temmuz tarihlerinde dört oturumda düzenlenecek KPSS-A Grubu sınavı öncesi adayları SMS ile uyardı. KPSS'ye girmek için başvuruda bulunan ancak sınav giriş belgelerini henüz edinmeyen adayların cep telefonuna, "6-7 Temmuz 2013 tarihlerinde yapılacak olan 2013-KPSS Sınava Giriş Belgenizi ais.osym.gov.tr adresinden dökmeyi unutmayınız" mesajı gönderildi.

KPSS maratonu, tüm adayların katılma zorunluluğu olan yarın sabah yapılacak oturumla başlayacak. Adaylar 8 Temmuz Pazar günü düzenlenecek oturumlara isteğe bağlı olarak katılabilecekler.

Kaynak:Memurlar.Net

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.