ÖSYM KPSS Sınav Soruları ve Cevapları Açıklandı Mı? ( 2014 KPSS Tercih Sonuçları )

ÖSYM KPSS Sınav Soruları ve Cevapları Açıklandı Mı? ( 2014 KPSS Tercih Sonuçları )
ÖSYM KPSS Sınav Soruları ve Cevapları Açıklandı Mı? ( 2014 KPSS Tercih Sonuçları ) KPSS Sınav soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? ÖSYM KPSS sınavı sonuçları açıklandı mı?

ÖSYM KPSS Sınav Soruları ve Cevapları Açıklandı Mı? ( 2014 KPSS Tercih Sonuçları ) KPSS Sınav soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? ÖSYM KPSS sınavı sonuçları açıklandı mı?KPSS Ortaöğretim ve Önlisans Başvuru Tarihleri Değişti, KPSS Başvuru Tarihlerini Erteledi mi? ÖSYM KPSS Önlisans ve Ortaöğretim Başvuru Tarihi (2014 KPSS İşlemleri) KPSS Başvuru Tarihleri Değişti, KPSS sonuçları açıklandı mı, KPSS Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? KPSS Ortaöğretim-Önlisans ve Lisans Tercih Tarihleri (KPSS Sınav ve Başvuru Tarihleri Belli Oldu) KPSS Ortaöğretim-Önlisans ve Başvuru Tarihleri (KPSS Sınav ve Tercih Tarihleri Belli Oldu), KPSS Sınav Tarihi, KPSS tercih Tarihi, KPSS tercih, KPSS tercih motoru, KPSS nasıl tercih yapılır. İşte tüm ayrıntılar haberimizin devamında...

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM)

tarafından tüm yurt genelinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) 5-6 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilen lisans düzeyi oturumu başladı. Sınava giren binlerce aday, sabah saatlerinde sınav merkezlerine akın etti. Lisans mezunları ile lisans programından mezun olabilecek durumda olanların başvurduğu sınavda adaylar güvenlik noktalarında tek tek arandı.

Sınavın zorlu bir süreç olduğunu belirten Belgin Ercan, "Çalışınca başarmaya çalışmak zorundayız. Hepimiz için kader anı. Bir şekilde hayata atılmak ve hayatta belli bir yere gelmek için bu sınavları aşmak zorundayız. Bu sisteme uymak zorundayız. Oruç tutmadım. Oruç mutlaka etkilerdi. Sinir sistemini ne olursa olsun bozuyor, enerji ve kan şekerini değiştiriyor bunun için yeme ihtiyacı duyuyorum” diye konuştu.

Kızına destek olmak için sınav merkezine gelen bir anne ise, "Kızım sınava girdi. Çalıştı son zamanlarda daha da arttırdı çalışmasını. Onlar kadar heyecanlıyız" dedi.

Adaylar; 20 Temmuz'da KPSS kapsamında Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (AÖBT) sınavına, 18 Ekim'de ise Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi Lisans Düzeyi (DHBT-Lisans) sınavına girecek.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.