ÖSYM KPSS sonuçlarını açıkladı! Atanmak için kaç puan gerekli?

ÖSYM KPSS sonuçlarını açıkladı! Atanmak için kaç puan gerekli?
2012 KPSS Önlisans/Ortaöğretim sınav sonuçları açıklandı. Tıklayın KPSS puanınızı öğrenin

ÖSYM , 2012 KPSS Önlisans ve Ortaöğretim sonuçlarını açıkladı. Peki geçen yılın taban puanları ne. İşte önceki atamaların taban puanları;

KPSS Ortaöğretim/ Önlisans Sonuçları Açıklandı Tıkla Öğren

Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 1. Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar (Önlisans) TABAN PUANLARI

Devlet Personel Başkanlığı Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına 1. Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar (Ortaöğretim) TABAN PUANLARI

2012 KPSS PUANI NE ZAMANA KADAR GEÇERLİ OLACAK?

2012 KPSS Lisans, Ön Lisans ve Ortaöğretim sınavının sonuçları, 2014 yılında yapılacak sınava kadar açılacak bütün memur, işçi ve sözleşmeli personel alımlarında kullanılacaktır.

2013'TE SINAV VAR MI?

ÖSYM tarafından açıklanan 2013 sınav takvimine göre 2013 yılında sadece öğretmenlik ve müfetttiş, uzman, denetmen yardımcılığı olarak adlandırılan KPSS-A kadroları için sınav yapılacaktır. Başkaca bir sınav yoktur.

MEMUR ALIMLARINDA SÜREÇ NASIL İLERLİYOR?

ÖSYM, kamu kurumlarının boş kadrolarını yayınlıyor. Adaylar kendi bölüm mezuniyetini arayan kadroları tercih ediyor. Puan üstünlüğüne göre yerleştirme yapılıyor ve adaylar herhangi bir sözlü sınav işlemine tabi tutulmadan kadrolara atanıyor.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.