Ösym Şifresi Nasıl Değiştirilir

Ösym Şifresi Nasıl Değiştirilir
ÖSYM aday portal şifresini hatırlamayan adaylarımız, (http://www.osym.gov.tr/belge/1-6260/osys-aday-sifre-problemleri.html) adresinde yer alan şifre hatırlatma mekanizmalarından birini kullanarak problemlerini giderebilirler.

Mevcut şifrelerini hatırlamayan ve şifresi olmayan adayların şifre edinme işlemleri alınan karar gereği ancak başvuru merkezlerinden yapılabilmektedir. Nüfus cüzdanınız ve T.C. kimlik / Y.U. numaranız ile başvuru merkezlerine şahsen giderek yeni geçici şifrenizi talep edebilirsiniz.Bu işlemden sonra internet üzerinden geçici şifrenizi kalıcı hale getire bilirsiniz.

İlk olarak OSYM başvuru bürolarından aldığınız geçici şifreyle Aday İşlemleri Sistemi sitesine girerek bilgileri sağdaki TC kimlik No ve şifre kısmına yazıyorsunuzki direk sol tarafta şifre yenileme ekranı geliyor burdan rahatlıkla şifrenizi kalıcı olarak değiştirebilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.