ÖSYM'den Duyuru; '2013 YGS Konularını Açıklamadık'

ÖSYM'den Duyuru; '2013 YGS Konularını Açıklamadık'
ÖSYM, bugün bazı internet sitelerinde yayımlanan '2013 YGS Konuları' başlıklı haberi gerçeğe aykırı buldu. YGS 'de bu yıl çıkacak soruların hangi konulardan geleceği konusunda henüz bir açıklama yapılmadığı kaydedildi.

Bugün bir İnternet sitesinde “İşte 2013 YGS Sınavı Konuları” başlığıyla yapılan bir yayında, “YGS sınavına hazırlanan öğrencilerimiz için 2013 YGS sınavında çıkabilecek ve çıkma oranı yüksek olan konuları ÖSYM tarafından açıklandı” denilmektedir.

Tamamen kişisel yorumlara dayalı bu konu hakkında ÖSYM’nin bir açıklaması veya yaptığı çalışma bulunmamaktadır. Sınava ve ÖSYS’ye ilişkin bilgiler, yayınlanan 2013-ÖSYS kılavuzunda yer almaktadır. Konu hakkındaki tüm gelişmeler kurumumuz tarafından ÖSYM’nin resmi web sayfası üzerinden yayınlanarak adaylara duyurulmaktadır.

Adayların bu türden gerçeğe aykırı ve yanıltıcı bilgilere itibar etmemeleri, sınavlara ilişkin bilgileri sadece ÖSYM’nin İnternet adresinden (www.osym.gov.tr) yapılan duyuru ve açıklamalarla takip etmeleri önerilir.

Kamuoyuna önemle duyurulur.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.