ÖSYM'den sevindiren haber

ÖSYM'den sevindiren haber
ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir, öğrencilerin sınav salonuna hiçbir şey sokamamalarının zorluk oluşturduğunu belirterek ilerleyen zamanlarda sınav yerlerinde emanet dolaplarının yapılacağını söyledi.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Devran'ın Marmara İletişim'in kurumsal kimliğini güçlendirme ve Marmara İletişim'in mezun mensuplarını bir araya getirme düşüncesiyle hayata geçirdiği Marmara İletişim Buluşmaları, medya sektöründeki İletişimciler ile akademide yer alan öğrencileri kaynaştırmaya devam ediyor.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesislerinde bu yıl ikincisi düzenlenen kahvaltıya; ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Zafer Gül, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ekmen, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Devran ve çok sayıda öğretim görevlisi ile iletişim sektöründen pek çok isim katıldı.

''ÖSYM, KÖKLÜ BİR DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM SÜRECİNDE''

Programa katılan ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ali Demir, ÖSYM'nin misyonu ve vizyonu adlı sunumunu gerçekleştirerek ÖSYM'nin kurumsal değişikliklerinden ve kurumun işleyişinden bahsetti. Prof. Dr. Ali Demir kurumdaki dönüşümü şöyle anlattı:

''ÖSYM Türkiye'ye 1974 yılından bu yana hizmet vermektedir. Kurum son iki yıldır, köklü bir değişim ve dönüşüm sürecine girmiştir. Tüm Türkiye'nin gözü önünde gerçekleşmekte olan bu dönüşüm zaman

zaman bazı çevrelerce eleştirilmektedir. Yasal, teknik işgücü ve felsefe alanlarındaki yapılanmasıyla ÖSYM, geleceğin Türkiye'sini hak ve adalet ölçülerine göre şekillendirme azim ve gayreti içinde olmaya devam edecektir.''

Ali Demir sınavlarda güvenlikten dolayı öğrencilerin sınav salonuna hiçbir şey sokamamalarının öğrenciler için zorluk oluşturduğunu belirterek ilerleyen zamanlarda sınav yerlerinde emanet dolaplarının yapılacağının bilgisini de verdi.

Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M. Zafer Gül, Maltepe'deki Kenan Evren Kışlası'na yapılacak olan Marmara Üniversitesi'nin yeni yerleşkesi hakkında bilgilendirme yaparak şunları söyledi:

''Göreve geldiğim yıldan beri Üniversitemize geniş bir kampüs kazandırmak için çok gayret sarf ettik. Bunun örneklerini diğer üniversitelerde de görmek mümkün. Her üniversite yeni araziler aldığında değişim ve dönüşüm konusunda benzer sıkıntılar yaşadı. Marmara Üniversitesi bu konuda biraz geri kaldı. Üniversitemizin 130. kuruluş yıl dönümüne katılan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Kenan Evren Kışlasını üniversitemize devretti.''

Kaynak:Haber 7

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.